Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 7 common:people_all_forms
Official name:
Оріхівська філія № 3 КЗ "Опорний заклад загальної середньої освіти "Сузір'я" Оріхівської міської ради
EI type:
General education institution
Locality:
м. Оріхів
Address:
70504,Україна, Запорізька область, Оріхівський район, м.Оріхів, вул. Покровська, 71
phone numbers:
not specified
E-mail:
ozosh3@gmail.com

Ласкаво просимо на сайт школи

Школа — це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. А. Барбюс

Основним напрямком діяльності школи є реалізація освітніх програм початкової та основної освіти. В якості головного пріоритету в роботі по навчанню та вихованню учнів обрана особистісно-орієнтована  спрямованість. Педагогічна діяльність організовується таким чином, щоб забезпечити та підтримувати процеси самопізнання та самореалізації особистості дитини, розвитку її неповторною індивідуальності.   

ОPIXIBCЬKA ФIЛIЯ №3
ЗАПРОШУЄ МАЙБУТНІЙХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

сьогодні о 13:08 | Галчанська В. В. | no comments

Щороку у третій четвер травня українці у всьому світі відзначають День вишиванки. Цьогоріч ця подія припадає на 16 травня.
Свято вишиванки має на меті популяризацію українських традицій та національної ідентичності як в Україні, так і за її межами.
Вишиванка є символом національної ідентичності, культурної спадщини та зв’язку поколінь.
Вишиванка – це наш оберіг, символ віри, надії, любові, символ сміливості, боротьби та Перемоги. Тож цінуймо єдність та культуру українського народу.

сьогодні о 12:08 | Галчанська В. В. | no comments

16 травня – День вишиванки в Україні.
Вишиванка - це не просто одяг, з яким пов'язані українські традиції та культура. Це справжній код нації, що несе в собі глибинні сенси та об'єднує українців протягом століть.
З давніх-давен вишиванка виступала оберегом, символом краси, кохання, родинних зв'язків та вірності традиціям. Кожен регіон України мав свої особливі візерунки та техніки вишивання, які передавалися з покоління в покоління.
Для учнів 9-А класу Оріхівської філії №3 КЗ ОЗЗСО «Сузір'я», на уроці трудового навчання, вчителем Науменко Ларисою Михайлівною, було проведено урок «Вишиванка – генетичний код нації».
На уроці дівчатка дізналися, що в орнаментах вишивки зашифровані символи сонця, води, землі, рослин та тварин. Кожен елемент має своє значення, оберігаючи та наділяючи власника силою, щастям та добробутом.
Сьогодні вишиванка переживає справжнє відродження. Її носять не лише в Україні, а й в усьому світі. Це стало модним трендом, а головне - це щире вираження любові до своєї країни та її багатовікової культури.

сьогодні о 11:53 | Галчанська В. В. | no comments

Встає над світом щире сонце вранці
І землю гріє променем ясним.
А я іду по світу в вишиванці.
Я - українець! І горджуся цим!
Зі святом, з Днем вишиванки!
Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них усім. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!

сьогодні о 11:34 | Галчанська В. В. | no comments

Сьогодні, 15 травня, святкується Міжнародний день сім'ї. Свято було започатковано ООН для вшанування та підтримки родинних цінностей. Немає міцніше на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім’я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім’я — це найвище щастя, яке людина може створити сама. Сьогодні, у Міжнародний день сім’ї, мені хочеться побажати: нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні будуть Вам вірною опорою. Нехай Вас завжди зігріває тепло любові. Благополуччя і добра всім сім’ям!

вчора о 16:03 | Галчанська В. В. | no comments

15 травня 2024 року до Міжнародного Дня родини в 9-А класі Оріхівської філії №3 пройшла виховна година «З Днем родини, Україно!». Гаслом цього заходу було: «Без сім’ї і свого роду немає нації, народу. Хай щасливою буде кожна родина».
Наші рідні в цей важкий час потребують додаткової уваги й турботи. Бережімо ж те найцінніше, що в нас є – своїх рідних.
Хай кожен день, кожну хвилину
Божа Мати береже вашу родину!

вчора о 12:00 | Галчанська В. В. | no comments

Доступ до освіти — фундаментальне право кожної дитини, але війна призвела до закриття шкіл, що у свою чергу ускладнило дітям доступ до їхнього основного права — права на освіту.
ЮНІСЕФ підтримує навчальний процес в Україні, щоб підкреслити важливість безперервної освіти для дітей у всіх форматах, у тому числі дистанційного навчання за допомогою цифрових пристроїв.
Там, де очне навчання нині неможливе через близькість до фронту, відсутність у школі укриття, завдання влади — забезпечити дітей девайсами для навчання. "Гаджет для учнів — це і доступ до освіти, і спілкування з однолітками, і можливість отримувати підтримку від вчителів. Це однозначно інвестиція у стале майбутнє», –– підкреслив міністр освіти і науки України Оксен Лісовий.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) в Україні та Європейського Союзу, в співпраці з місцевими органами управління освітою, забезпечують необхідною технікою учнів. Передача ноутбуків є тільки частиною ініціативи ЮНІСЕФ із забезпечення безперервної освіти в Україні.
Учасники освітнього процесу Оріхівської філії №3 висловлюють величезну подяку всім причетним до забезпечення школярів девайсами.

14 травня о 09:54 | Галчанська В. В. | no comments

Навчальний рік добігає кінця Щоб урізноманітнити форми уроку, заохотити дітей до вивчення і повторення матеріалу на початку травня для учнів 7-9 класів Оріхівської філії №3 КЗ ОЗЗСО "Сузір'я" вчителем Калінінською Н. Г. було проведено День фізики, присвячений одній з найдавніших наук, без якої немислимий подальший розвиток людства, науці цікавій, захоплюючій, могутній.
Учні взяли участь у вікторині, розшифровували ребуси, відгадували фізичні загадки, називали основні фізичні явища, закони, величини, одиниці вимірювання, пояснювали зміст прислів'їв та приказок, у яких знайшли відображення фізичні явища. Більшість учасників заходу спробували самостійно з'ясувати, де ж фізика в дитячій іграшці, в майбутній професії, здійснили віртуальну наукову подорож до кухні.
Учні демонстрували й пояснювали цікаві досліди, виготовили фізичні прилади.
Цей захід укотре переконав учнів, що все, що вивчається на уроках фізики, має практичне застосування та може бути дійсно цікавим і захоплюючим.

13 травня о 16:10 | Галчанська В. В. | no comments

День Європи в Україні
День Європи — це не лише свято, яке свідчить про прагнення України до європейської інтеграції, але й важливий символ, який зближує країну з цінностями, ідеями та історією Європейського Союзу.
Відправною точкою на шляху до встановлення Дня Європи вважається Декларація Шумана.
9 травня 1950 року в Парижі міністр закордонних справ Франції Робер Шуман закликав Францію, Німеччину та інші європейські країни об’єднати їхні вугільну та сталеливарну галузі промисловості (основи нарощування військової техніки) та віддати їх в управління нової наднаціональної структури. Це стало «наріжним каменем Європейської федерації». Завдяки об’єднанню економічних зусиль і розподілу досягнутих результатів європейські країни уникнули накопичення військової могутності одна проти одної, що і забезпечило мир в Європі.
Три з половиною десятиліття тому на Міланському саміті 1985 лідери ЄС вирішили увічнити день проголошення Декларації Шумана та постановили щорічно відзначати «День Європи».
За декілька десятиліть свого існування День Європи в Україні став невід’ємною частиною культурного та політичного життя країни, відображаючи тісні зв’язки між Україною та Європою.
День Європи українське суспільство святкує різноманітними заходами, серед яких конференції, виставки, культурні заходи та ініціативи, спрямовані на підвищення обізнаності про європейські цінності та можливості співпраці з країнами—членами ЄС. Це також час для обговорення питань, пов’язаних із європейською інтеграцією України, та пошуку шляхів для подальшого розвитку співпраці.
Однак День Європи має і свої виклики. Україна, бажаючи приєднатися до європейської спільноти, стикається зі складними завданнями, такими як боротьба з корупцією, політичні та економічні реформи, зміцнення правової системи та забезпечення громадянських свобод. Ці виклики стають предметом обговорення під час святкування Дня Європи та вимагають спільних зусиль як з боку української влади, так і з боку європейських партнерів.
День Європи в Україні не лише відзначається як символ інтеграції та співпраці з Європейським Союзом, але й є нагадуванням про необхідність спільних зусиль для зміцнення миру, демократії та процвітання на континенті.

9 травня о 12:14 | Галчанська В. В. | no comments

1939 – 1945. НІКОЛИ ЗНОВУ
Всього за одну хвилину можна змінити світ. Можна врятувати його. А можна – знищити. Віддати наказ на перший обстріл, наслідком якого стануть десятки мільйонів людських життів.
В цей день, 8 травня, ми вшановуємо пам'ять усіх ветеранів, що протидіяли нацистам, усіх підпільників, військовополонених, остарбайтерів, бранців концтаборів, дітей війни та кожного, хто постраждав від нацистської окупації.
І живуть у пам’яті народу
Його вірні дочки і сини,
Показати більше

8 травня о 16:18 | Галчанська В. В. | no comments
No photos yet
Wall
Only authorized users can leave comments.